Следвай ни в:

Ceresit – Стоп Влага

Case Study

Компанията

Ceresit SТОP Система – следващото поколение продукти за премахване на влага, мухъл, плесен и неприятни миризми в дома! Цялата гама продукти от Ceresit STOP Система Ви предлага удобно решение за проблемите в дома ви свързани с високата влага.

Предизвикателството

Ceresit STOP Влага е изправен пред проблем, с ниското качество на управление на своята Facebook страница, липсата на взаимодействия с феновете и подходящо генерирано съдържание. Клиентът избира на директно договаряне ОРМ.БГ, поради високият професионализъм и опит, който е показал нашият екип в работата си за други марки на компанията.

Решението

Първата и най-важна задача пред екипа ни бе активизираме феновете, да създадем интерес и да ги накараме да взаимодействат със страницата. Вдигайки нивото на edge rank, щяхме да си гарантираме и последващо по-лесно разтивие на страницата.

Залагайки на опита ни до момента и на какво взаимойдестват най-добре българските потребители на социалната мрежа Facebook, започнахме да изработваме месечните календари за поддръжка на страницата, изцяло със собствен ресурс – текстове и изображения.

Направихме план за развитие на страницата и заложихме по-голям бюджет и усилия в целевите месеци от годината, когато продукта е най-търсен и активен, а именно Октомври – Април.

Постижения

Продължаваме дa:

  • бъдем официален партньор за онлайн активности на Ceresit STOP влага;
  • разчитаме на създадено от нашият екип съдържание и маркетинг активности;
  • взаимодействаме с потребителите и да поддържаме официалната Facebook страница на марката;
  • поддържаме 14% engagement rate и няколко часа време за отговор на потребителски съобщения.

Снимки към проекта

Информация за проекта

фена

engagement rate

часа време за отговор