Следвай ни в:

Маркетинг промоции

Нашата експертиза и опит е

гаранция за успех на следващата Ви промоция

В своето близо 10 годишно развитие, нашият екип натрупа изключителен опит в създаването и провеждането на дигитални маркетинг кампании за клиенти като Нестле България, Хенкел, Булгартабак, Белла България и други. Управлявайки национални консуматорски промоции за едни от най-големите компании и марки в страната, наблюдавахме и анализирахме силните и слаби страни на всяка една кампания. Създавайки бизнес логика и сценарии за различни маркетинг активности, минавайки през създаване на различни типове съдържание (content marketing) и стигайки до същинското проследяване на потребителските действия, можем да разчитаме на 100% на натрупания ни опит, за да доведем Вашата кампания до успех.

Създадохме и първата SaaS платформа, изцяло Cloud базирана, за провеждане на дигитални маркетинг кампании. С готовите 8 механизма и логика, и специално разработената anti-cheat система, може да стартирате своята промоция за по-малко от една седмица. Повече за системата може да разберете на уеб сайт www.sociable.bg.

Не оставяйте на случайността или на липсата на креативна идея, успеха на следващата Ви маркетинг кампания. Доверете се на нашия опит и креативност за следващата промоция, като ние Ви гарантираме на 100% споделяне на нашият опит и професионализъм. Всичко това, защото ние приемаме всяка една клиентска кампания за собствена, като се борим за нейния максимален успех.

Опит

Имаме опита и експертизата в целия процес на една промоция – от идеята до реализацията и управление и. Последващия мониторинг и анализ и оценка са гаранция за успех на всяка една кампания.

Content Marketing

Създаване на ключова визия и послания за промоцията са сред нашите силни страни. Комуникацията с потребителите и 1st level support са изцяло в ръцете на нашият професионален екип.

Cloud инфраструктура

Изцяло Cloud базирани системи, разработвани от нашият екип. Готови бизнес решения за провеждане на промоции, чрез които може да стартирате своята кампания за по-малко от 10 дни.

Сигурност и успех

Използваме само доказани в практиката ни методи и процеси при създаване на промоции. Изцяло потребителски ориентирани и гарантиращи успеваемост на заложените KPIs.

Максимален успех за следващата промоция

Потърси ни на 0700 31 0 30 и извлечи максимума от следващата си маркетинг кампания.

Горди сме с

НАШИТЕ КЛИЕНТИ