Следвай ни в:

Управление на социални мрежи

Управление на бранд страници и профили

Управлявайки ежемесечно над 20 Facebook бранд страници, профили в Instagram и Twitter, сме създали най-ефективният начин за ангажиране на потребителите. Разчитаме изцяло на локално създаден ресурс, като нашите copywriting експерти са заети на 100% със създаването на съдържание, което взаимодейства с потребителите.

01

Ясно дефиниране на целевите групи и техните потребности.

02

Създаване на KPIs и критерии за успеваемост.

03

Ежемесечни постинг календари със 100% собствено съдържание – текст, изображения и анимации.

04

Оценка и анализ на взаимодействията с феновете. Периодични доклади за развитието на профила или страницата.

05

Постоянно актуализиране на съдържанието, с цел по-високо взаимодействие с потребителите и достигане на заложените KPIs.

Грижа

Грижим се за управлението на профили в социалните мрежи за наши клиенти, като сме и 1st level support за техните клиенти при цялостната им стратегия.

Facebook страници

фена

публикации

Как ще постигнем това за Вас?

Социалните мрежи са сред най-бързо разрастващите се уеб общества, като освен място за забавление и общуване, предоставят и възможности за кариерно развитие. Никога в историята на човечеството комуникацията, общуването и обвързването между хора с общи интереси не е било толкова лесно и достъпно, колкото е сега.

Ако притежавате и управлявате правилно собствена Facebook фен страница, имате възможност да създадете образен мини-сайт на Вашата компания, продукт или услуга. Като функционалност той ще задоволява всички нужди, свързани с комуникацията между Вас, Вашите клиенти и всички, които се интересуват от дейността Ви. Можете да създадете уникална визия, да предлагате различни промоции и отстъпки, да съобщавате за важни събития около фирмата си, да сте по-близо до реалните и потенциалните си клиенти, както и до хората, които попадат на Вас и Вашата дейност за първи път.

Facebook фен страницата е медиен канал, който можете да моделирате по Ваша преценка, да го запълвате със съдържание, каквото допада на Вас и ангажира Вашите потребителите. Въпреки че е трудно да привлечете и задържите вниманието на хората, да притежавате собствена Facebook фен страница може да Ви донесе гарантирани ползи в бъдеще.

Управлявайте правилно профилите си в социалните мрежи

Създаването на силна общност в социалните мрежи ще подсили позициите на Вашия продукт, като в същото време ще увеличи лоялните потребители и повиши продажбата на продуктите или услугите Ви!

Горди сме с

НАШИТЕ КЛИЕНТИ