Следвай ни в:

Бранд стратегия

Как ще Ви помогнем?

Уникален ли е Вашият бранд? Искате ли да го направите такъв? Да ангажирате максимален брой хора със своята марка и да ги обвързвате постоянно със своите продукти и услуги? Вашият бранд е в ръцете на хората и трябва да знаете как да общувате с тях, за да ги печелите на своя страна. Постоянно! Вашето бъдеще е в техните ръце, но за да Ви издигнат потребителите до върха, първо трябва добре да познават Вас и Вашия бранд.

Успешното брандиране на Вашата фирма е свързано с разпознаваемостта на уникалната Ви марка и обвързването на хората с нея колкото е възможно повече и за по-дълъг период.

Любопитно

За да се убедите, че можем да Ви помогнем, имайте впредвид, че заедно с екипа на ОРМ.БГ сме изработили, изпълнили и управлявали …

цялостни стратегии

дигитални кампании

млн. лева бюджет

Как ще постигнем това за Вас?

Ние ще използваме всички (не)познати способи, за да брандираме Вашата фирма по най-добрия възможен начин. Осланяйки се на опита си, натрупан през годините в изграждането на разпознаваем имидж и визия, ние ще спомогнем да станете по-успешни и по-търсени.

Визуалната комуникация, на която се осланя успешното брандиране, действа на потребителите силно и продължително, защото те запомнят Вашата отличителна визия и са склонни да говорят за Вас, да Ви търсят персонално и да споделят информация за Вашата дейност в своя приятелски кръг.

За изграждането на силен бранд в онлайн средите е необходима употребата на редица способи.

Създаването и поддържането на собствени страници в различни социални мрежи например ще Ви даде достъп до множество хора, използващи разнообразни платформи. Снимането на фирмени видеа, поддържането на youtube и други канали за клипове и тяхното разпространение ще Ви даде възможност за интерактивна комуникация между Вас и Вашите потребители, както и за създаване на вирусни маркетингови кампании. Публикуването на PR материали за Вас в известни новинарски и публицистични сайтове ще поддържа интереса към Вашия бранд жив за по-дълго време, а комуникацията с блогъри и лидери на мнение в Интернет ще Ви даде възможност да получите реална информация относно мнението на хората за Вас и компанията Ви.

Това са само част от способите за добро е-брандиране. Ние знаем как да боравим и с останалите, за да ви издигнем над конкурентите. Имаме знанията, опита и капацитета, които са ви необходими за създаването на устойчив бранд в Интернет.

Изградете стабилни позиции на своя бранд или име в Интернет!

Цялостни дигитални маркетинг стратегии за въвеждане на нов продукт в Интернет или засилване на присъствието на вече разпространен в търговската мрежа бранд!

Горди сме с

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ