Следвай ни в:

SEO оптимизация

Позиционирай своя сайт в търсачките

SEO или оптимизация на сайтове за търсещите машини е един от най-важните моменти при изграждане на положителна репутация в Интернет. Колкото по-челна позиция при резултатите на търсачките заема Вашият сайт, толкова по-лесно ще го намират хората. Това гарантирано ще Ви спечели повече посещения и интерес от страна на потребителите, а оттам ще доведе до допълнителни продажби и печалби за Вас и Вашия бизнес. Ще станете по-разпознаваеми, а клиентите по-обвързани с марката Ви.

Чрез подходяща SEO оптимизация Вие ще позиционирате своя бизнес и своя Интернет сайт много по-напред в световните търсачки, като по този начин ще изпреварите конкурентите си и ще промотирате дейността си по-успешно.

Достъпът до информация днес е много по-лесен и бърз, отколкото беше преди десетина години. Дали посредством компютър, телефон или таблет, вече всеки от нас проверява преди да закупи дадена стока/услуга. Глобалните мрежи са част от живота ни, а търсачки като Google и Yahoo! са познати и използвани от всекиго. Затова не може да си позволите Вашият уеб сайт да не се „вижда”. Рискувате никой да не разбере за Вас, за стоките и услугите, които предлагате. Благодарение на оптимизацията на сайтове за търсачки ще отварите бизнеса си за всички потребители от онлайн пространството – потребители, които потенциално се интересуват от услугите и продуктите, които Вие предлагате на пазара.

Искаш да класираш своя сайт на челни позиции в Google ?

Потърсете ни на +359-32-307440 или ни пишете чрез формата в сайта.

Екипът на ORM.BG е опитен и съставен от квалифицирани специалисти. Ние можем да Ви предложим качествени SEO услуги, базирани на повече от 5 години оптимизация на сайтове за търсачките. Нашите SEO планове за оптимизация са изготвени според нуждите и текущото състояние на Вашия сайт.

Ние в ORM.BG работим съгласно правилата на Google и методиката ни гарантира успех при оптимизацията на Вашия сайт.

Какво включват нашите SEO услуги?

В нашите SEO абонаментни планове се включва подробен анализ на Вашия уеб сайт и съставяне на доклад за текущото му състояние. След което ще подготвим индивидуална и уникална за Вас стратегия, която да позиционира сайта Ви на челни места в търсачките.

  • Ще оптимизираме текстовата част от Вашия уеб сайт, като я обогатим с необходимото количество ключови думи;

  • Ще направим пълна onpage оптимизация – оптимизация по стандартите на HTML кода на уеб сайта Ви.

  • Провеждането на Link building кампания ще Ви осигури достатъчен брой линкове, пренасочващи към Вашия сайт, за да може да се позиционирате в ранглистата на търсачките и никой да не Ви измести оттам.

Нашият екип всеки месец ще подготвя и ще Ви изпраща подробен доклад за свършената работа – какво сме направили и какви действия от заложената SEO стратегия сме изпълнили.

Прозрачност при изпълнението на задачите и класирането на сайта Ви в топ позициите на Google са водещите ни принципи на работа.