Следвай ни в:

Лична репутация

Твоята лична онлайн репутация е онлайн визитката ти

Само с един клик приятели, колеги, познати и непознати могат да търсят информация за теб и да си формират мнение, което да се отрази в дългосрочен план, положително или отрицателно. Не оставяй онлайн присъствието ти да зависи от други хора. Бъди преди тях. Бъди още по-успешен, отколкото си сега.

Управлението на персонална онлайн репутация ще започне с анализ на текущото състояние на онлайн присъствието. Тук се включват мнения и публикации както с положителна насоченост, така и с отрицателна. След това ще бъде изготвена стратегия за засилване на положителната онлайн репутация, която е индивидуална и отговаря на нуждите ти.

Подобри персоналният си имидж!

Не позволявай на лошата лична репутация да повлияе на кариера ти! Обади ни се на 0700 31 0 30

За кого е тази услуга?

Тази услуга е предназначена за хора, с висок икономически или публичен статус, за личности, които са били компрометирани в миналото си и искат да подобрят онлайн репутацията си.

За всички онези, за които положителният онлайн имидж е определящ за растежа на бизнеса или кариерта им.

Популярна личност
84%
Личност с висок публичен интерес
97%
Политик или обществена личност 94
94%
Спортист, лекар или професия със засилен обществен отзвук
94%

Защо ?

  • – подобряването на онлайн репутацията ти ще ти се отрази положително на цялостния имидж;
  • – ще избегнете бъдещи негативи, възникнали в следствие на отрицателна информация, която може да се намира за Вас в Интернет пространството.

Трябва ли ми?

  • – ще се предпазиш от недоброжелатели и хора, които биха искали да ти навредят, като в същото време ще предпазиш близките и приятели си от негативни публикации;
  • – ще подпомогнете разтежа на бизнеса или кариерата си.