Следвай ни в:

Блог PR

Какво е блогосфера и блог PR?

Блогосферата е един от най-мащабните източници на информация в Интернет. Разрастването на тази общност „лети” светкавично в много и различни посоки. Тя е изградена от хора, които имат свои лични блогове, които са активни и посещавани, като се четат всекидневно от потребители на Интернет пространството.

Изграден като вид уеб сайт блогът включва информация, която представлява интерес за неговия автор. Блоговете могат да бъдат лични, тематични, корпоративни, продуктови и т.н. Номер 1 по брой у нас са личните блогове, наричани често онлайн дневници. В тях блогърите поместват лични впечатления, мисли, идеи, преживявания, снимки, видео и други.

Блогът дава свобода на словото на всеки, който желае да се изкаже публично. От своя страна блог PR-ът се появява като силен комуникационен инструмент. Това, разбира се, Ви предоставя голяма общност, която може да подпомогне развитието на Вашия бизнес.

Публикуването на PR материали в българската блогосфера има своите предимства за всяка от страните – за автора, за бизнеса, за читателите. Възползвайте се от тях!

Доверие

Доверието, което изграждат блогърите и хора, споделили своя личен опит, е най-доброто оръжие в процеса на взимане на решение за покупка.

блогъра

категории

написани статии

Какво предлага ORM.BG?

В тази насока можем да Ви предложим възможност за представяне на Вашата фирма, продукт/услуга в блог обществото. Публикуването на фирмено или продуктово ревю от гледната точка на блогъри неминуемо ще допринесе за положителното Ви присъствие в Интернет блог средите.

Услугата блог PR включва:
1. Изготвяне на блог статии, привличащи вниманието на читателите, по начин който ще възбуди тяхното любопитство;
2. Публикуване на PR статии във водещи активни блогове със средна и висока посещаемост;
3. Постоянен мониторинг и модерация на последващи коментари.

Няколко ползи от Блог PR:
1. Създаване на „шум“ около продукта/услугата на Вашата фирма в блогосферата;
2. Налагане на продукта/услугата и създаване на чувство за доверие у Интернет потребителите;
3. Бърз и директен достъп до много потребители за кратко време.

Изградете доверие в продуктите и услугите си чрез блог ревюта

Взаимодействие с блогърите ще Ви осигури онази “частичка”, която липсва за изграждане на положително мнение у Вашите потенциални клиенти. Освен това, блог ревютата се явяват инструмент със силен ефект върху решението за покупка на стока или услуга.

Горди сме с

НАШИТЕ КЛИЕНТИ