Следвай ни в:

Еmployer branding

Репутацията Ви като работодател е

Вашият облик пред служители и партньори

Замисляли ли сте се какво мислят за компанията Вашите служители? Всеки Ваш служител, независимо дали бивш или настоящ е в Интернет, изказва свободно своето мнение за Вас като работодател. Споделя информация за ниво на заплащане, условия на труд и дали не сте му наложи глоба през изминалия месец. Цялата тази информация е публично достъпна точно за онзи нов служител, който търсите. Служител, който така сте харесали и искате да “откраднете” от своя конкурент с по-добри условия (headhunting).

НО, изведнъж той се отказва да дойде във Вашата фирма. Защо ли? Защото е видял какво споделят Вашите служители за Вас, за Вашето отношение и условия. Него не го интересува, че това се е случвало преди години или че е написано като част от негативна кампания, водена срещу Вас от Вашите конкуренти. Той се интересува от това, което търсачките като Google му предоставят като информация.

Вие губите ценен кадър, който така силно сте желал и сте били сигурни на 100%, че ще допринесе за развитието на Вашата компания. Не чакайте това да се случи и на Вашата компания. Помислете за имиджа си като работодател точно сега!

Добър имидж

По-добър имидж, представяне пред настоящи и бъдещи служители. По-лесно намиране на кадри, които да допринесат за развие на бизнеса.

Нови служители

По-лесно намиране на служители, защото с положителна репутация и ясни условия, по-лесно се взима решение за смяна на работното място.

Фирмена сигурност

Създаване на чувство за фирмена сигурност и подкрепа за развитие в кариерата за всеки един служител търсещ развитие.

Гарантиран упех

Успеете ли да привлечете новите кадри, убедите ли ги, че Вашата компания е правилната за тях, несъмнено успехите и печалбата ще дойдат след това.

Покажи, че си мечтаният работодател!

Обади ни се на 0700 31 0 30 и изгради положителната си репутация като работодател

По-добър имидж за по-лесно намиране на служители

Повече сигурност и чувство на стабилност

По-лесно решение за избор на работодател

Успех и печалба чрез по-добри служители

Горди сме с

НАШИТЕ КЛИЕНТИ