Представяне в Twitter

Twitter става все по-популярен способ за директна комуникация и връзка между хората. Възможностите, които може да предложи един добре създаден и поддържан Twiter акаунт на Вас и Вашия бизнес, са почти безгранични – от обявяване на промоции, отговори на живо на постъпили въпроси и дори поддръжка в реално време на продукти и услуги.

Чрез управление на профил в социалната мрежа Twitter, Вие давате на хората в Интернет още един лесен и достъпен начин да Ви намерят и да се свържат с Вас.

Можете да генерирате информацията, която да се изписва за Вас и до която да достигат хората. Представянето Ви в Twitter е един лесен и полезен начин, чрез който да се покажете пред света в желана от Вас светлина и да спомогнете за изграждане на положителната Ви репутация в Интернет. За да го направите по най-добрия възможен начин обаче, трябва да владеете специфичната twitter комуникация в обем от 140 символа и в тях да синтезирате най-важното за себе си, Вашата фирма, Вашите продукти и услуги, Вашите новини, проекти или информация за предстоящи събития.

Бъдете активни, бъдете кратки, бъдете в Twitter!

Защо профил в Twitter?

Twitter е социална мрежа, чиято популярност граничи с тази на facebook в световен мащаб. Регистрираните български акаунти в Twitter през последните години бележат непрестанен ръст, като превръщат тази социална мрежа в мощен инструмент, който да послужи за бъдещото развитие на Вашата фирма.

Добре структуриран и поддържан профил в Twitter Ви е необходим, защото:

  • предоставя още един силен и директен канал, чрез който да се свързвате със света и Важните за Вас хора;
  • можете да се възползвате от мощната сила на хаштаговете директно в средата, където възникнаха;
  • имате възможност да следите най-новите тенденции и темите, които вълнуват света по-лесно от всякога до сега;
  • можете да последвате профилите на Ваши клиенти, партньори и (не)познати само с един клик и нищо повече.

Брандиран специално за Вашата компания, Twitter акаунтът ще допринесе за покачване на онлайн присъствието Ви, повишаване на доверието към Вас, изграждане на положителната Ви репутация в Интернет, както и за създаване на ангажираност с потребителите на глобалната мрежа. Защото не друг, а хората там са тези, които се интересуват от Вашия продукт/услуга и движат фирмата Ви по скалата на успеха.

Не подценявайте възможностите, които малката синя птичка може да Ви предостави. Нейните новини „летят“ до другия край на планетата буквално за част от секундата. Нека и Вашето име се чува по-често сред тях. Свържете се с нас!