Facebook приложения

Facebook приложенията, които създавате за своята Facebook страница, са най-добрият и правилен начин, чрез който да покажете на потребители си най-важната за Вас или за тях информация.

Изследвания в областта на потребителското поведение сочат, че колкото повече време отнема на хората да намерят точно това, което търсят, толкова по-склонни са да прибегнат до малкия „Х“ бутон в горния десен ъгъл на екрана. И докато това време постоянно се скъсява, то наличието на Facebook приложения е подходящ способ, чрез който да предоставите на хората лесен достъп до това, което искат. По този начин, освен че удовлетворявате тяхната потребност за достъпна информация, задържате и вниманието им върху Вашата фирма, марка, продукт или услуга за по-дълго време.

Създавайки специални Facebook приложения, Вие помагате на Вашите потребители в социалната мрежа  да се ориентират в потока от информация. Паралелно с това им показвате колко са важни за Вас, както и че цените тяхното време, внимание и мнение.

Наличието на Facebook приложения е показател, че сте сериозни, отговорни и ангажирани. Това благоприятства изграждането на Вашия имидж и визия в онлайн пространството и в социалното общество.

Facebook игри

Facebook игрите най-често също се правят посредством приложения. При тях обаче се създават предпоставка за по-голяма ангажираност на потребителите и по-силна обратна връзка с тях.

Ползите за Вас от реализирането на Ваша Facebook игра са, че:

  • имате възможност да позиционирате собствения си продукт колкото пъти и където желаете по обектите в играта, защото условията и вида на нейното провеждане са съобразени със собствените Ви цели;
  • въздействате за налагане на Вашата марка, продукт или услуга у потребителите;
  • имате възможност периодично напомняте за Вас и Вашата марка, защото ангажирате всички свои фенове;
  • генерирате вирусно, още наричано viral съдържание, което Вашите потребители да харесват и разпространяват сред свои приятели;
  • печелите нови фенове и последователи, за които Вашата фирма може да е била непозната преди това;
  • колкото повече Вашата фирма присъства в Интернет пространството и успява да задържи вниманието върху себе си, толкова по-дълъг успех ще имат нейните продукти.

Ние, в ОРМ.БГ, имаме множество успешно реализирани уникални както приложения, така и игри, които разработваме специално за платформата на Facebook. Опитът през годините ни е показал кои са най-успешните подходи, чрез които да ангажирате максимално хората в социалната мрежа. Ще се консултираме с Вас, ще вземем предвид Вашите идеи и желания и заедно ще разработим най-ефективния подход, чрез който да спечелите хората във Facebook на Ваша страна.

Свържете се с нас и нека заедно създадем Вашите бъдещи Facebook приложения и игри. Ползите са гарантирани!