Видео представяне в YouTube, vBox7 и Vimeo

80% от потребителите в Интернет поне веднъж седмично гледат видео, като при някои групи този процент е значително по-висок. Социалните мрежи все повече улесняват видео споделянето и създават условия за изграждане на вирусна маркетинг кампания чрез онлайн клипове.

Видео маркетингът се очерта като е един от иновативните начини за реклама в Интернет, бележещ все по-големи ръстове. Мултимедията, която той предлага, се харесва на потребителите и ангажира вниманието им за по-дълго време.

Заслужава ли си?

За разлика от другите видове реклама /банери, тв реклама и прочее/, видео рекламата е дълготрайна. Дори и след една година Вашият рекламен клип в YouTube ще си бъде там и потребителите ще могат да го гледат и още, и още. Добре известно е, че видео маркетингът се възприема много по-добре от потребителите в Интернет, особено ако притежава комедийни качества. Изследвания на видни психолози показват, че видео рекламата е най-въздействаща и запомняща се, съпоставена с останалите видове уеб реклама. Успешният видео маркетинг е:

  • Атрактивен
  • Динамичен
  • Магнетичен
  • Брандиран
  • Кратък
  • Ясен

Видео маркетингът може да бъде наблюдаван и анализиран. Имате възможност да следите както броя преглеждания на Вашето рекламно видео, така и потребителското мнение и поведение за Вас и Вашите продукти/услуги.

ORM.BG Ви предлага цялостно планиране и реализиране на Вашата видео маркетинг стратегия. Тя е изградена от създаване и разпространяване на видео реклами, брандиране на канали, анализ на потребителското поведение.

Специално за Вас ще създадем видео клип, който ще бъде промотиран в мрежите за видео споделяне.
С помощта на възможностите, които предоставя най-големият сайт за споделяне на видео – YouTube, ще брандираме канал за публикуване на всички Ваши видеа. Този канал ще бъде с Вашето лого и послания, които да отправите директно към хората, които гледат клиповете за продуктите и услугите Ви.

Предлагаме Ви примерен канал в YouTube, който се поддържа от нашият екип:
канал на Nescafe България