Знанието като развлечение

Здравейте отново. Аз съм Пепи и искам да споделя едно доста приятно и разтоварващо забавление.

Преди няколко седмици с колегите от ОРМ.БГ решихме да си направим един тиймбилдинг, не както обикновено на боулинг или на картинг, а да отидем на викторина с въпроси. Един доста приятен ресторант в Пловдив предлага такъв тип забавление и честно казано беше много приятно. Всички сме гледали Минута е много, Стани богат и други подобни предавания по телевизията, но никой от нас не беше участвал. Дори не трябваше да обсъждаме предложението, всички се съгласиха веднага да отидем. Разбира се, отборът ни се казваше ОРМ.

Задаваха се въпроси с различна тематика и всеки отговор се обсъжда от всички в отбора. Така всеки от нас се чувства полезен с нещо и по един забавен начин се мисли логически и научаваш нещо ново. Атмосферата в ресторанта е изключително приятна и се усеща зарядът на знаещите хора, които са там. Като за първо участие, не се класирахме сред първите отбори, но важното е, че играехме отборно и всеки имаше възможност да се изяви в областта, в която знае.

Това беше един от най-добрите ни тиймбилдинги, които сме правили в ОРМ.БГ. Всички сме много доволни от вечерта и най-вече от това, че доказахме отново, че когато се работи заедно, винаги се получават по-добри резултати.

Това е засега от мен. 🙂

2 Comments

  1. Иван Says Отговор

    Кой е ресторанта?

  2. Pepi Says Отговор

    Ресторант Енотека Копчето, гр. Пловдив

Остави мнение