Представяне в Google+

Кой не знае Google, кой не иска да го намират по-лесно там? Не друга, а именно Google+ е социалната мрежа, която може най-много да ви помогне в тази насока и да Ви изстреля на върха на класациите в Интернет.

Защо? Google+ е в ТОП 3 на най-използваните социални мрежи в световен мащаб, набира все повече сила и популярност по света и в Българи и най-важното – това е социалната мрежа на най-използваната търсачка в световен план – Google.

Фирмен профил в Google+ Ви гарантира ползи, каквито трудно можете да си представите, че можете да постигнете без да предприемате тази крачка в социалния маркетинг на Вашата фирма. Възможностите за споделяне на съдържание, снимки, видеа, интерактивни проекти и друга информация на практика е безкрайна в тази платформа. Да не се възползвате от предимствата на фен страница в Google+ е грешка, на която не бива да обръщате гръб. Няма какво да губите, можете само да спечелите и да подсигурете бъдещето на Вашата компания.

Защо е важен Google+?

Ако държите да достигнете или да запазите челното си място в индексацията на Google, за Вас регистрацията Ви в Google+ е от изключително важно значение. Един и същ профил можете да ползвате не само за регистрация в Google+, но и за достъп до други платформи, сред които е и YouTube. Google освен това предлага различни приложения и настройки в зависимост от дейността Ви на работа, посредством които да подобрите присъствието си в Интернет, да следите интеракциите на хората относно Вашата фирма от първа ръка, както и да контролирате онлайн репутацията си по-лесно.

Google+, както и другите социални мрежи, Ви предоставя:

  • допълнителен и лесен за управление канал, чрез който да се свързвате с клиенти, колеги, партньори и хора от целия свят;
  • възможност да споделяте важни за Вас новини и информация или да показвате Ваши снимки, проекти, видеа и всичко, което пожелаете;
  • шанс да подобрите онлайн репутацията, имиджа и визията си пред света;

Google+ обаче Ви носи и уникални ползи, защото:

  • Google „харесва“ повече потребителите, които използват (и) неговата социална мрежа;
  • спомагате за изграждането на положителната Ви онлайн репутация, като сами определяте информацията за Вас, която да се индексира в челни позиции при търсене в Интернет;
  • печелите на своя страна не само Google и Google+, но и други, обвързани с тях мощни платформи като YouTube;
  • Google индексира споделените в Google+ линкове и издига сайта на фирмата Ви на по-предни позиции.

Ние знаем как да оптимизираме Вашия Google+ профил по най-успешния начин. Свържете се с нас и ни се доверете, за да ви издигнем към върха!