Успешно представяне във Facebook

Социалните мрежи са сред най-бързо разрастващите се уеб общества, като освен място за забавление и общуване, предоставят и възможности за кариерно развитие. Никога в историята на човечеството комуникацията, общуването и обвързването между хора с общи интереси не е било толкова лесно и достъпно, колкото е сега.

Данните сочат, че българите във Facebook към 2013 г. са повече от 3 млн., а тенденцията е потребителите да се увеличават все повече. Популярността на Facebook нараства неимоверно в последно време и въпреки, че основните й потребители са млади хора, се регистрира все по-голямо разнообразие във възрастовата характеристика на Facebook обществото.

Успоредно с новите регистрации, самата мрежа също се развива непрестанно, за да може да предложи все повече и различни възможности за промотиране и представяне на услуги/продукти на компаниите, директно сред търсената от тях аудитория.

Ние, от ORM.BG, можем да Ви предложим професионално изграждане на цялостни Facebook рекламни кампании. С опита, който имаме и събираме в работата си за над 30 проекта, 10 от които активни за реклама във Facebook, знаем как да представим Вашите услуги и продукти в отлична светлина и същевременно да ви доближим максимално до Вашите клиенти, потребители и партньори. По този начин ще изградите безценната връзка клиент-компания, която е основен елемент от дейността на всяка фирма, целяща да се наложи на пазара. Ние знаем, че мнението на клиента е именно факторът, който прави един продукт или услуга успешни.

Facebook фен страници

Ако притежавате и управлявате правилно собствена Facebook фен страница, имате възможност да създадете образен мини-сайт на Вашата компания, продукт или услуга. Като функционалност той ще задоволява всички нужди, свързани с комуникацията между Вас, Вашите клиенти и всички, които се интересуват от дейността Ви. Можете да създадете уникална визия, да предлагате различни промоции и отстъпки, да съобщавате за важни събития около фирмата си, да сте по-близо до реалните и потенциалните си клиенти, както и до хората, които попадат на Вас и Вашата дейност за първи път.

Facebook фен страницата е медиен канал, който можете да моделирате по Ваша преценка, да го запълвате със съдържание, каквото допада на Вас и ангажира Вашите потребителите. Въпреки че е трудно да привлечете и задържите вниманието на хората, да притежавате собствена Facebook фен страница може да Ви донесе гарантирани ползи в бъдеще.

Всичко, изброено дотук, Ви се предлага на едно място – място, от което да общувате с феновете си в социалната мрежа с минимизиран брой пречки или бариери помежду ви и за изключително кратко време. Facebook е преимущество, от което не бива да се лишавате. Ние, от друга страна, знаем как да извлечете максимални ползи от него.

Свържете с нас, за да изградим заедно Вашата най-успешна Facebook фен страница.