Интересувате ли се каква информация се намира за Вашата компания, продукт или услуга в Интернет? Харесва ли Ви какво се появява в търсачките, когато изпишете името на компанията си, или не? Интересувате ли се от това какво пишат за Вас в онлайн пространството настоящите и бившите Ви служители, а партньори, а контрагенти?

Ако поне веднъж сте се замисляли за някой от горепосочените въпроси, сега е моментът да пристъпите към действие. Ние ще Ви помогнем да формирате положително онлайн присъствие за Вашата фирма. Създаването на корпоративната Ви репутация вече се случва в Интернет, защото всички са онлайн. Вашите служители са онлайн, Вашите партньори са онлайн, Вашите клиенти, реални и потенциални, също са онлайн. Всички, от които зависи бизнесът Ви, вече са онлайн!

Управлението на онлайн репутацията Ви има за цел постоянно да анализира текущото състояние и присъствие на Вашата компания в глобалното пространство, като същевременно се грижи положителната информация за Вас да достига до повече хора, които са заинтересувани от дейността Ви.

Какво ще направим за бизнеса Ви?

Ние, екипът на ORM.BG, ще създадем правилната стратегия за управление на Вашата бизнес репутация в онлайн пространството.

Преди това обаче ще изследваме и анализираме подробно състоянието на фирмата Ви в дигитална среда – какво, кога и къде е писано. Ще набележим Вашите силни и слаби страни и ще подходим съгласно тях, за да създадем индивидуална за Вашия бизнес стратегия, чрез която да изградим положителната Ви онлайн репутация и да заличим всички негативни резултати в търсачките.

Специално за Вас ще изработим и е-маркетинг кампания, която да засили присъствието на Вашия бранд, продукти и/или услуги в глобалното пространство. Ще създадем и поддържаме активно профили в различни социални мрежи, за да сте по-близо до Вашите клиенти и потребители, да се информирате от първа ръка за тяхното поведение, бързо да отговаряте на въпросите им и да задоволявате потребностите им.

Нашият екип ще подготви и публикува във водещи информационни сайтове и директории положителни PR публикации, които да допринесат за издигането на Вашата марка. Ще се свържем с активни блогъри, които са популярни в Интернет средите, за да отразят мнението си за Вашата фирма. Като краен резултат публикуваните за Вас материали ще подобрят цялостното ви представяне в Интернет и ще спомогнат за изграждането на положителната Ви онлайн репутация.

Паралелно с гореизброените дейности ние следим непрестанно тенденциите и новостите в дигиталния маркетинг, за да сме информирани и да изграждаме маркетинговата стратегия на Вашия бизнес съгласно най-новите и успешни практики.

Свържете се с нас и нека заедно започнем изграждането на положителната визия на Вашата компания в Интернет пространството.